26/03/2025

Başkan üçüncü torunu bekliyor

12 Ağustos 2016 - 16:27
Başkan üçüncü torunu bekliyor

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın oğlu Enes Yılmaz geçtiğimiz yıl hayatını 2 bin kişinin katıldığı düğünle Hande Cin’le birleştirmişti. Hande Yılmaz’ın 4 aylık hamile olduğu ve çiftin erkek bebek beklediği öğrenildi.

Özel Haber: Elif SARIHAN
 

Rüya gibi bir düğünle dünya evine giren Enes-Hande Yılmaz çiftinin nikahını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıymıştı. Düğünde Yılmaz’ın isteği üzerine terör olayları nedeniyle düğünde eğlence yapılmazken, Kuran-ı Kerim okunarak, tasavvuf müziği çalınmış, düğüne Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay da katılmıştı.

Karacasu Beldesi’nde bulunan Gazelle Otel’de yapılan düğüne Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Valisi Ali Fidan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü ve Tarım ve Köyişleri eski Bakanı Sami Güçlü, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile yaklaşık 2 bin davetli katılmıştı.

Yaklaşık bir yıldır evli olan çiftin erkek bebek beklediği ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın üçüncü kez dede olmak için heyecanlandığı bilgisine ulaşıldı. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.