18/04/2024

TİMSAH TUR PEŞİNDE

23 Temmuz 2014 - 00:00
TİMSAH TUR PEŞİNDE

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında karşılaşacağı Chikhura Sachkhere’yi eleyerek bir üst tura çıkmak istiyor. Yeşil-beyazlılar, yarın deplasmanda Chikhura Sachkhere ile karşılaşacak. İlk maçta golsüz berabere kalarak, avantajını rakibine kaptıran Bursaspor, bu maçta en kötü ihtimal gollü berabere kalıp, bir üst tura çıkmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip 31 Avrupa maçında 10 galibiyet ve 14 yenilgi alırken, 7 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 41 gol göndermeyi başaran timsah, kalesinde ise 50 gol gördü.

DÜDÜK MUSAİL'DE
Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki 2. Ön Eleme Turu rövanşında Gürcistan temsilcisi Chikhura Sachkhere ile oynayacağı maçı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Tomasz Musial yönetecek. Musial'in yardımcılıklarını ise Radoslaw Siejka ve Sebastian Mucha yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Pawel Raczkowski olacak.

GOLLÜ BERABERLİK VE HER TÜRLÜ GALİBİYET YETİYOR
Bursaspor'un yarın oynayacağı kritik maçta alacağı skor büyük önem taşıyor. Karşılaşmanın 0-0'lık sonuçla uzayacağı, sonrasında ise penaltılara gideceği mücadelede gollü beraberlik ve her türlü galibiyet yeşil-beyazlıların tur atlaması için yeterli olacak. Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş TSİ 19.00'da maçın oynanacağı stadyumda basın toplantısı düzenleyecek. Yeşil-beyazlı futbolcular da mücadelenin son hazırlığını karşılaşmanın oynanacağı Mikheil Meskhi Stadyumu'nda TSİ 19.30'da yapacak.

SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR
Öte yandan Bursaspor'da, Chikhura Sachkhere maçı öncesi sakat futbolcuların çokluğu can sıkıyor. Sakatlığı sebebiyle geçen maçta forma giyemeyen Emre Taşdemir, Serdar Aziz ve Onurcan Piri'nin yanına Fernandao ve Belluschi'nin de eklenmesi teknik direktör Şenol Güneş'i kara kara düşündürüyor.

MUHTEMEL 11
Bursaspor'un, Chikhura Sachkhere maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
"Harun, Şener, Civelli, İbrahim, Aziz, Volkan, Traore, Ozan (Şamil), Bekir, Ferhat, Enes."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.