19/04/2024

Mudurnuspor son maça bıraktı! 2-1

15 Nisan 2014 - 00:00
Mudurnuspor son maça bıraktı! 2-1

Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta ligde kalma mücadelesi veren Mudurnuspor hafta sonunda konuk ettiği Akçakocaspor’u 2-1 yenerek derin bir nefes aldı.

BAL Liginde 9.grupta istediği sonuçları bir türlü alamayan Mudurnuspor hafta sonunda Karaçayır'da Düzce ekibi Akçakocaspor'u konuk etti. Müsabakayı Manisa Bölgesi'nden Mustafa Kalaycıoğlu, A.Kerem Özkan ve M.Emre Karslı hakem üçlüsü yönetti. Maçın başlarında daha etkili olan Akçakocaspor 14.dakikada Kutluhan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda daha atak bir oyun sergileyen Mudurnuspor oyuncu değişiklikleri ile canlandı. 55.dakikada Akçakocaspor kalecisinin yaptığı hatayı affetmeyen Barış maça dengeyi getirdi (1-1). Mudurnuspor 71.dakikada gelişen kontra atakta Sercan'la bulduğu golle 2-1 öne geçti. Maçı 2-1 kazanan kırmızı beyazlılar, altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Mudurnuspor bu sonuçla ligde direkt düşmemek şansını son maça bıraktı. Karşılaşma öncesi ve sonrası Mudurnuspor'un rakibi Akçakocaspor'un dostluk çerçevesinde ağırlaması alkışı hak eden bir unsur olarak göze çarptı.

HER ŞEY SON MAÇA KALDI

Ligde 12.sırada ve 12 puanı bulunan Mudurnuspor aldığı bu galibiyetle gelecek haftaya İscehisarspor'un üzerinde girdi. Akçakocaspor 28 puanda kaldı. Akçakocaspor haftaya sahasında Sultanbeyli Belediyespor ile Mudurnuspor ise, deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Adapazarıspor ile karşılaşacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.