28/03/2024

Filenin Sultanları Yaşlıları Unutmadı

4 Kasım 2014 - 00:00
Filenin Sultanları Yaşlıları Unutmadı

Bolu Belediyespor,Pazar günü sahasında oynayacağı Maltepe Yalıspor maçı öncesi İzzet Baysal Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Bu sabah huzurevi sakinlerini ziyaret eden Sultanlar, yaşlıların ellerini öperek zorlu maç öncesi onların hayır dualarını aldılar.

2014-2015 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ligin 3.haftasında sahasında Maltepe Yalıspor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynayacakları zorlu ve kritik maç öncesi Bolu'nun Sultanları Bolu Huzurevi sakinlerinin dualarını aldılar. Şampiyonluk yolunda 7'den 70'e herkesi kucaklayan ve herkesin duasını alan filenin sultanları bu sabah Bolu Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Ziyarette Huzurevi sakinleriyle bol bol sohbet eden ve ellerini öperek Maltepe Yalıspor maçı öncesi yaşlıların hayır dualarını alan sultanlar Pazar günü oynayacakları maça Huzurevi sakinlerini davet etti.
HUZUREVİ SAKİNLERİ
MAÇI İZLEYECEK
Ligin 3.haftasında Pazar günü sahasında Maltepe Yalıspor'u konuk edecek olan Bolu Belediyespor'a Bolu Huzurevi sakinleri tribünden destek verecek. Bu zorlu karşılaşmada 7'den 70'e herkesin desteğini yanlarında hissetmek isteyen Bolu'nun sultanları huzurevi ziyaretinde Bolulu sporseverleri Pazar saat 15:00'de oynayacakları Maltepe Yalıspor maçına davet etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.