29/03/2024

Filenin Sultanları ilk hazırlık maçında Hendekspor’u ağırlıyor

1 Ekim 2014 - 00:00
Filenin Sultanları ilk hazırlık maçında Hendekspor’u ağırlıyor

2014-2015 sezonu hazırlıklarını Bolu’da devam eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ilk hazırlık maçını Cuma günü oynayacak. Yeşil-beyazlılar Cuma günü saat 16.00’da 17 Temmuz Spor Salonunda Hendekspor ile karşı karşıya gelecek.

Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk hazırlık maçını Cuma günü oynayacak. Yaklaşık 1,5 aydan buyana hazırlıklarını Bolu'da devam eden yeşil-beyazlılar, 12 Eylül Cuma günü saat 16:00'da 17 Temmuz Spor salonunda Hendekspor ile karşı karşıya gelecek.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Cuma günü oynanacak olan Hendekspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Şube Başkanı Gökhan Yaman "Sizlerinde bildiği gibi yaklaşık 1,5 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımımızda arkadaşlık üst seviyede. Genç ve tecrübeli bir kadroya sahibimiz. Bunun neticesinde de hedefimizi 2014-2015 sezonunda şampiyonluk olarak belirledik. Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk hazırlık maçımızı Cuma günü saat 16:00'da 17 Temmuz Spor salonunda oynayacağız. Oynayacağımız bu hazırlık maçında hem eksiklerimizi hem de artılarımızı görme fırsatı bulacağız. Bunun neticesinde de hocamızın vereceği rapor doğrultusunda transferi ya kapatacağız yada eksik bölgelerimize transfer yapacağız. Lig başlayana kadar oynayabildiğimiz kadar hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Cuma günü oynayacağımız hazırlık maçına tüm Bolu sporseverleri 17 Temmuz Spor salonuna bekliyoruz" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.