28/03/2024

EMNİYET MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI

21 Nisan 2014 - 00:00
EMNİYET MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI

Düzce Emniyet Müdürü Ayhan Buran, polis memurunun yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada hayatını kaybetmesine ilişkin, "Aldığımız bilgiye göre, 11.00 sıralarında trafikte yaşanan sürtüşmeden kaynaklanan bir olay" dedi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Cevdet Ataseven'in hayatını kaybettiği silahlı kavganın ardından olay yerinde inceleme yapan Buran, üzgün olduklarını söyledi.

"Aldığımız bilgiye göre, 11.00 sıralarında trafikte yaşanan sürtüşmeden kaynaklanan bir olay" diyen Buran, "Karşı taraf baltayla gelince, arkadaşımız silahını kullanmış. Araştırmalarımız devam ediyor. İstenmeyen bir olay. Arkadaşımız rahmetli oldu. Teşkilatımızın başı sağ olsun. Savcımız da olay yerine geldi, çok yönlü soruşturuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

İddiaya göre, D-655 karayolunda 81 DZ 870 plakalı otomobiliyle Akçakoca yönüne giden polis memuru Cevdet Ataseven, Beyciler kavşağı mevkisinde önünde seyreden 81 DT 111 plakalı otomobili kullanan Aytekin Poyraz'dan yol vermesini istemiş, taraflar bu nedenle kavga etmişti. Silahla göğsünden vurulan Ataseven, kaldırıldığı hastanede ölmüş, Poyraz ise tedavi için gittiği özel hastanede gözaltına alınmıştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.