29/03/2024

BOGİAD BAŞKANI CÜNEYT KOPARAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ERCOŞKUN'A TBMM'DE ZİYARET

22 Nisan 2014 - 00:00
BOGİAD BAŞKANI CÜNEYT KOPARAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ERCOŞKUN'A TBMM'DE ZİYARET

Bolu Genç İş Adamları Derneği Başkanı Cüneyt Koparan ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’u TBMM’de ziyaret ettiler.

Bolu Genç İş adamları Derneği Başkanı Cüneyt Koparan yeni yönetime gelen ekibi ve dernek faaliyetleriyle ilgili AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'a bilgiler verdi. Sohbet havasında geçen ziyarette de Bolu'nun geleceğine yönelik çalışmalarda birlikte hareket etme vurgusu yapılırken, Ercoşkun, genç iş adamlarına başarılar diledi. Ziyaretin sonunda BOGİAD yönetim kurulu üyeleri ile Ercoşkun hatıra fotoğrafı çektirdiler.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Halkımızın daha huzurlu ve daha rahat yaşayabilmesi için TBMM çatısı altında görev yapıyoruz. Bütün amacımız sivil toplum örgütleriyle beraber Bolu'yu ve Ülkemizi geleceğe taşımak. Siz BOGİAD olarak yaklaşık 2 ay önce göreve geldiniz. Geliştireceğiniz ve yapacağınız tüm projelerde yanınızda olacağım, Bolu'muzun geleceğini hep birlikte şekillendirmeliyiz. İktidarıyla, muhalefetiyle, sivil toplum örgütleriyle hep birlikte yapacağımız bu çalışmaların ses getireceğini düşünüyorum. Genç İş adamlarımızın yeni yönetimine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, bu vesile ile işlerinde başarılar dilerim." dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.