29/03/2024

Yoğunluk öncesi ziyaret!

9 Ocak 2014 - 00:00
Yoğunluk öncesi ziyaret!

Önceki günlerde, yeni yönetim kurulu üyeleriyle haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren Ak Parti İlçe Teşkilatı, isimler üzerinde görev dağılımlarını tamamlayarak, kamu kurumlarına ziyaret programı tertip edileceğini duyurdu.

Yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, seçim odaklı çalışmalara yönelen teşkilat, "Kazanmak" için çalışılacağını belirterek, ana kademe yönetiminin üst ve alt kurullarında görevlendirilecek kimlikleri de hazırladığı listeyle kesinleştirdi.

Ak Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak, listede yer alan isimlerle, koordinasyon bileşiminde faaliyetlere devam edileceğini aktararak, takvim çizelgesi üzerinden gerçekleştirilecek ziyaret programlarına "tam kadro" katılım sağlanılacağını kaydetti.

Yeni yönetim; kurumsal yöndeki ilk ziyaretini, 08 Ocak 2014 Çarşamba günü (dün), Gerede İlçe Kaymakamlığı'nda gerçekleştirdi.

Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Gerede İlçe Kaymakamı Arslan Yurt'u makamında ziyaret ederek, görüşlerin karşılıklı olarak sunulduğu Gerede ve seçim temalı söyleşilerde bulunuldu.

Teşkilatın tüm birimlerinde "görevlendirme" işleminin tamamlandığını Kaymakam Yurt'un bilgisine sunan Başkan Şafak, "Gündem gereği en büyük görev, seçim işleri birimine düşüyor. Diğer birimlerimiz de aktif faaliyetleriyle seçim işleri birimine destek sağlayacak. Seçim rüzgârının hızlı hızlı esmeye başlayacağı bugünlerde, bizleri yoğun bir çalışma dönemi bekliyor." dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.