29/03/2024

ARSLAN “KAZANDIM AMA BİR YANIM BURUK”

10 Aralık 2013 - 00:00
ARSLAN “KAZANDIM AMA BİR YANIM BURUK”

Boluspor’un eski hocası Cihat Arslan, bugüne kadar kimsenin yapamadığı konuşmayı yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli hocası, “Kazandım ama bir yanım buruk. Ne Türk futbolu ne de biz Boluspor’u kaybetmeyelim” dedi.

Boluspor'un kendi sahasında 4-0 kaybettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası basın toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Cihat Arslan, herkesi sessizliğe bürüyen bir konuşma yaptı. Maçtan çok Boluspor'u konuşan ve herkese mesajlar veren Arslan, "Bu kadar dostumu bir arada gördüğüm için çok sevinçliyim. Bolu'ya her gelişimde güzel karşılanıyoruz ve güzel uğurlanıyoruz. Kendi takımımım adına çok sevinçliyim. Önemli bir deplasman galibiyeti aldık. Bu bizi mutlu ediyor. Bunu bir plan olarak söylemiyorum. İleriye dönük bir planın parçası olarak söylemiyorum. İnanın belli bir bölümüm de çok üzgün. Çünkü biliyorsunuz iyi bir planlamayla Bank Asya'ya ben burada başladım. Emek verdik, bana da bir şans verildi. İyi kullandık. Belli sıkıntılar oldu ve ayrıldık. Ama kalbim hep bu camianın iyi olmasından yanaydı. Hala da öyle. Ben bunu kazanmış gitmiş bir hoca olarak söylemiyorum" diye konuştu.

BOLUSPOR'U KAYBETMEYELİM

Camiada ve futbolcularda heves kalmadığını görünce çok üzüldüğünü belirten Cihat Arslan, "Camiayı biraz umutsuz gördüm. Camia çok çabuk vazgeçecek durumda. Futbolcular çok çabuk pes edecek durumdalar. Bence birlik bütünlüğe ihtiyaç var. Türk futbolunun da Boluspor'a ihtiyacı var. Sonuna kadar başarılar diliyorum ama başarı için de tekrar birlik ve bütünlüğe ihtiyaç var. Hem sizlere hem bizlere, siyasi olan ve olmayan herkese görev düşüyor. Bolu bu ligin ve Türk futbolunun bir marka değeridir. Bunu ne Türk futbolu kaybetsin ne de biz Boluspor'u kaybedelim. Allah korusun, bunu düşme için söylemiyorum. Bolu daha güzel yerlere layık. Bütünlüğe ihtiyaç var. O enerji kalmamış" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.