25/04/2024

2014 YILININ EN MUTLULARI…

31 Aralık 2014 - 00:00
2014 YILININ EN MUTLULARI…

Acısı tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Gözyaşları, mutluluklar… Bolu’da 2014 yılının düğünü Şükran ve Sedat çiftine aitti. Peki 2014 yılının ilk 6 ayında Bolu’da dünya evine giren çiftler kimler oldu? Hangi çiftlerin bebeği oldu? Hepsi haberimizde…

Derleyen: Elif SARIHAN

22 Şubat 2014- Özel Fatma Hatun Hastanesi Başhekim Yardımcısı Üroloji Uzmanı Alper Özelçi'nin dünyaya gelen erkek çocuğu hayata merhaba dedi. Bebeğe Özel Fatma Hatun Hastanesi sevilen doktorlarından Beyin Cerrahı Ömer Polat'tın isminden esinlenerek ‘Ali Ömer' ismi verildi.

14 Nisan 2014- Özel Çağsu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emre Uysal'ın ikinci bebeği dünyaya gözlerini açtı.

27 Nisan 2014- Yılın düğününde Sedat ve Şükran çifti muhteşem bir nikahla dünya evine girdi. Çiftin şahitliğini Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü, CHP Milletvekili Tanju Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Başoğlu Kablo ve Profil Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Başoğlu, Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Doğanay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Doğanay yaparken nikahı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıydı.

26 Mayıs 2014- Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, oğlu Kadir ile gelini Kübra'nın nikahını kıydı. Genç çiftin nikah şahitliklerini de Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile MHP İl Başkanı Mehmet Aydın nikah yaptı.

26 Mayıs 2014- Bolu'nun yetiştirdiği çalışkan gazetecilerden Koray Yılmazdemir, hayatını Çağsu Hastanesi çalışanlarından İmren Alakoç'la birleştirdi.

7 Haziran 2014- Özel Çağsu hastanesi yönetim kurulu başkanı Cavit Demir'in yeğeni, Onur Demir düzenlenen bir törenle hayatını Tuğçe Bıçakçı ile birleştirdi. Bolu Belediyesi nikah salonunda gerçekleşen töreni Başkan Alaaddin Yılmaz kıydı. Törene katılanlar arasında, Bakan yardımcısı Metin Yılmaz, Vali Ahmet Zahteroğulları, Milletvekili Tanju Özcan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, kıyılan nikaha şahitlik yaptılar.

23 Haziran 2014- Köroğlu TV eski çalışanlarından, İl Özel İdaresinde Ziraat Mühendisi olarak görevli Ahmet Altunay, Hıghway Balo ve Kongre Salonunda düzenlenen muhteşem düğün töreninde Sinem Dik ile hayatını birleştirdi.

23 Haziran 2014- Bolu'nun ünlü işadamlarından, Boluspor eski Başkanı ve Bolu Belediye Meclis Üyesi Necip Çarıkçı'nın oğlu Yasin Çarıkçı hayatını işadamı Mustafa Benli'nin kızı Büşra Benli ile birleştirdi. Düğüne siyaset, spor ve iş dünyasından 2 bin kişi katıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.