29/03/2024

ÖĞRETMENLERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM

25 Kasım 2013 - 00:00
ÖĞRETMENLERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il genel meclisi toplantısında konuşma yapan Meclis Başkanı Mücahit Kutlu Öğretmeler Günü'nü kutladı.

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

İl Genel Meclisi toplantısının Kasım ayı bütçe görüşmelerinde sona doğru geliniyor. Toplantının başlangıcında Öğretmenler Günü'nü unutmayan İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, birlikte görev yaptığı emekli öğretmenler AK Parti Gerede İl Genel Meclisi Üyesi Üzeyir Ercivan, AK Parti Mengen İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Nuri Gürsoy, AK Parti Yeniçağa İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Yüceer'in Öğretmenler Günü'nü kutladı ve her üç il genel meclisi üyesinin şahsında bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Kutlu öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum" dedi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ İLE İLGİLİ OLARAK NE KADAR ŞEY SÖYLESEK AZ

Kutlu şu değerlendirmeleri yaptı "24 Kasım bizler için çok önemli. Aramızda da 3 tane öğretmen ağabeyimiz var, 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyorum. Dolayısıyla bütün ülkemizdeki bütün öğretmenlerimizin ve burada bizimle birlikte görev yapan Üzeyir Ercivan, Mustafa Nuri Gürsoy ve İrfan Yüceer'in şahsında da bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz. Öğretmenler günü ile ilgili olarak ne kadar şey söylesek az. Şunu biliyoruz ki artık hükümetimizin de aldığı bir kararla yani 3 yaşından itibaren anaokullarıyla başlayan öğretim hayatında anne ve babanın çocuk hakkında ne kadar ilgilisi bilgisi ve şefkati varsa öğretmenlerimiz inde çocuklarımız hakkında o kadar bilgisi emeği ve şefkati var.

BİR ÜLKENİN GELECEĞİ HEP İYİ İNSANIN YETİŞTİRİLMESİYLE MÜMKÜN OLABİLİR

Bir insanın eğitilmesi ile ilgili olarak gerçekten çok büyük emekleri söz konusu. İyi eğitilmiş bir insan bütün değerlerimizle oluşan bir insan, kamil bir insan anlamına geliyor ki bu insanın topluma her türlü iyi yönde etkili olacaktır. O yönde yetişen insanlar emniyetten de sağlıktan ve diğer giderlerden iyi bir insan yetiştirdiğiniz taktirde iktisat edebilirsiniz. Bir ülkenin geleceği hep iyi insanın yetiştirilmesiyle mümkün olabilir. Dolayısıyla geleceğe şekil veren iyi insanlara şekil verende insanlardır. Toplumumuzu aydınlatan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Vefat eden öğretmenlerimize de Cenab-ı Hak'tan haklarında rahmet diliyorum. Hayatta olan öğretmenlerimiz inde ellerinden öpüyorum. Çünkü bizim dinimiz ve inancımız gereği öğretmenlik kutsal bir meslek. Devletimizin bekası içinde önemli bir görevi icra ediyorlar. İnsanla uğraşmak gerçekten zor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.