29/03/2024

BAKAN YARDIMCISI METİN'DEN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

23 Nisan 2014 - 00:00
BAKAN YARDIMCISI METİN'DEN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, 30 Mart Yerel Seçimlerinde üçüncü kez Belediye Başkanlığına seçilen Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Haber: Elif SARIHAN

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i Belediye Binası girişinde karşılarken, daha sonra ise Bakan Yardımcısı Metin, Belediye Şeref Defterini imzaladı.

Ziyarette Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Meclis Üyelerine hayırlı olsun ziyareti için geldiğini söyleyen Bakan Yardımcısı Metin,"Göreve geldiği 2004 yılından bu yana Bolu'ya çizdiği ufukla ve yaptığı hizmetlerle Bolu'nun çehresini değiştiren Belediye Başkanımız ve onunla beraber bu seçimde göreve gelen Belediye Meclis Üyelerimizi yeni görevlerinde başarılar dilemek ve tebrik etmek için bugün buradayız. Milletimizin, halkımızın, Bolulu vatandaşlarımızın duyduğu bu güvene layık etsin inşallah" dedi

Zorlu seçim sürecine ve seçim çalışmalarına da değinen Bakan Yardımcısı Metin, "Vatandaşlarımız çok zorlu bir seçim sürecinden sonra ve çok polemiğin yaşandığı, bir sürü dedikodunun üretildiği, çok farklı algıların oluşturulduğu bir dönemden sonra 30 Mart'ta sandıkta kararını verdi. Güvene, hizmete ve istikrara devam dedi. Ben maceraya girmem zaten aldığımız hizmetler ortada ve bu hizmetlerin devamını istiyoruz dedi vatandaşımız. Bizlerde çok şükür bu emaneti tekrar almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi buradaki en önemli lokomotif Belediye Başkanımız. Birbirinden değerli meclis üyelerimizle birlikte Bolu'yu çok güzel günlerin beklediğine Bakan Yardımcısı sıfatımı bir kenara bırakarak Bolulu olarak inanıyorum. Bu anlamda da mutluyum sevinçliyim. Bu kadronun bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu hizmetlerini arttırarak Bolu'nun layık olduğu hizmeti çok daha yukarılara taşıyacaklarına hiç şüphem yok. Tekrar tekrar Belediye Başkanımıza ve Meclis Üyelerimize başarılar diliyorum. Bizlerde bulunduğumuz görev çerçevesi içerisinde her zaman Bolu'nun hizmetindeyiz" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise ziyaretler için Bakan Yardımcısı Fatih Metin'e teşekkür ederek, "Değerli Bakan Yardımcımız, seçim öncesi gelip bizim seçim çalışmalarımızı ateşleyerek seçimin kazanılmasında hem bize heyecan kattı ve bizzat kendi çalışarak çok büyük destek verdi. Bundan önceki seçimde de çok büyük destek vermişti. Bu seçimde Bakan Yardımcısı olmasına rağmen inanılmaz desteği oldu kendisinin. Onun için kendisine teşekkür ediyoruz, aynı teşekkürü Sayın Bakanımıza da ettim. Seçim süreci içerisinde Bolu'ya gönderdiği için. Bunları seçim hayatı içerisind ki inişli yokuşlu dönemleri yaşayan insanlar açısından ne ifade ettiğini bu işi geçirenler bilir, onun için Bakanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Seçim sürecini de değerlendiren Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz , "Çok değişik algılamalara sebep olacak bir seçimi geride bıraktık ve AK Parti her dönem oyunu yükselterek devam ettiği gibi Bolu Belediyesi olarak ta bizde yükselterek devam edebildik. Şu an merkezi hükümete destek verdiğimiz için onurluyuz. Tabi asıl desteği veren Bolu halkına karşı sorumluyuz. Bakanımızın da söylediği gibi her türlü fitne fesat ve yalana rağmen vatandaşımız bunları süzdü ve netice itibari ile bize dedi ki devam edeceksin. İnşallah bize bu güvene layık gören insanlara Allah layık eder. Bu arada umreye gidip oradan Kabe'nin karşısından bizi arayıp dua eden, bu arada bizimle ilgili inanılmaz dualar hatimler eden biz layık olmadığımız halde bizi her şeye layık gören o çok özel insanlar var. Bayan, erkek, çoluk, çocuk, yaşlı bunların hepsine ne kadar şükretsek azdı.r Allah inşallah bizi onlara karşı mahcup etmez. Bolu önemli bir dönemece girdi iki tane Bakan yardımcımız var. Milletvekillerimiz var. Bolu'yu ve Ankara'yı iyi bilen bir Valimiz var. Şu anda da biz üçüncü dönemdir seçiliyoruz, iyide bir ekibimiz var. Belediye Meclis Üyesi olarak belediye kadrosu olarak ta on yıllık bir birikime sahip kadromuz var. İnşallah bu kadar artı değerlerin Bolu'nun önümüzde ki beş yıl içerisinde hissedilir hale dönüşmesinde Allah bize, hepimize, ekibimiz ile beraber yapmayı nasip eder. Bakanımız zaten her türlü desteğini bizden esirgemiyor Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.