16/04/2024

BÜRO MEMUR-SEN ÜYELERİNDEN AK PARTİ MERKEZ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

22 Nisan 2014 - 00:00
BÜRO MEMUR-SEN ÜYELERİNDEN AK PARTİ MERKEZ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Büro Memur-Sen Bolu İl Temsilcisi Niyazi Teke ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ve yönetimini ziyaret etti.

AK Parti Bolu İl ve Merkez İlçe Başkanlığı'na gelen Büro Memur-Sen Bolu İl Temsilcisi Niyazi Teke ve beraberindeki sendika üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ve yönetimini ziyaret etti. Büro Memur-Sen Bolu İl Temsilcisi Niyazi Teke yaptığı açıklamada, "Bugün, geçtiğimiz aylarda AK Parti Genel Merkezi tarafından göreve getirilen Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ve yönetimine ‘hayırlı olsun' demek ve kendileriyle tanışmak üzere buradayız. Ertelenmiş, gecikmiş bir ziyaret. Zor bir dönemde göreve geldiler ve başarılı dönemi geride bıraktılar. Büro Memur-Sen Bolu İl Temsilciliği üyeleri olarak kendilerine başarılar diliyoruz" diye konuştu.

"HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI ŞEHRİMİZ VE ÜLKEMİZ"

Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ise, Büro Memur-Sen Bolu İl Temsilcisi Niyazi Teke ve beraberindeki sendika üyelerinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti. Esen, "Bizler bütün dernek, kurum ve kuruluşlarla iç içe olmak, onlarla sıcak ilişkiler kurmak istiyoruz. Çünkü hepimizin ortak paydası şehrimiz ve ülkemiz. Büro Memur-Sen Bolu İl Temsilcisi Niyazi Teke ve beraberindekilerin bugünkü ziyareti bu nedenden dolayı bizler için büyük önem arz ediyor" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.