17/04/2024

SUAT GÜNER: "TANJU ÖZCAN'I TÜRK PSİKİYATRİSTLERİNE EMANET EDİYORUZ"

4 Eylül 2021 - 10:22

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın akıl sağlığından şüphe ettiklerini belirterek, “Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlardan ricamızdır. Lütfen kendisini bir psikiyatriste götürün. Bu adam normal değil.” dedi.

Kendisinden yardım isteyen tesettürlü kadınla ilgili anlattığı anısına yönelik tepkilerin hedefindeki Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a AK Parti İl Başkanı Suat Güner’de sert sözlerle yüklendi.

"LÜTFEN PSİKİYATRİSTE GÖTÜRÜN"

Özcan’a psikiyatriste gitme tavsiyesinde bulunan Güner, “Tek endişesi  sosyal medyada yer edinebilmek olan Tanju Özcan’ın akıl sağlığından şüphe ediyoruz. Belediye meclisi siyasi şov yeri değildir. Belediye Meclisi Bolu’nun sorunlarının tartışıldığı bir yerdir. Bu meclisi bu kadar süre meşgul etmeye hakkı yok. Biz artık kendisiyle sağlıklı bir  konuşma gerçekleştiremiyoruz. Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlardan ricamızdır. Lütfen kendisini bir psikiyatriste götürün. Bu adam normal değil.” diye konuştu.

"OLMADIK DAVRANIŞLAR SERGİLEYEN"
Özcan’a yönelik tepkilerini sürdüren Güner, şunları söyledi:

“Bolu’nun sorunlarını  göremeyip  belediye meclisinde olmadık davranışlar sergileyen  bir belediye başkanının akıl sağlığından şüphe etmeye başladık.  Kendisine siyaseten söyleyecek bir şey kalmadığından onu Türk psikiyatristlerine emanet ediyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.