14/01/2025

FIRAT GÜL'DEN MAÇ SONU AÇIKLAMA

22 Haziran 2020 - 09:28
FIRAT GÜL'DEN MAÇ SONU AÇIKLAMA

TFF 1. Lig’in 29. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Altınordu karşılaşması 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

TFF 1. Lig'in 29. haftasında Boluspor evinde Altınordu ile golsüz beraber kaldı.

 Boluspor Teknik Direktörü Fırat Gül, maç sonu düzenlenen basın toplantısında, “Oynadığımız oyun gayet tatminkardı. İstediğimiz şeylerin bir çoğu sahada gerçekleşti. Oynadığı oyunu rakibe kabul ettiren, topun hakimiyetini sağlayan ve bunu psikolojik üstünlükle birleştirip oyunun geneline yayan bir Boluspor vardı sahada. Sonuç itibariyle baktığımızda iki takım da planlı ve dirençli takımlardan kurulu kadrolar. Hem Altınordu planlı ve dirençli bir kadroya sahip hem de bu anlamda biz iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Altınordu’nun hedefi bir şekilde puan farkını koruyup aradaki mesafeyi daraltmamıza izin vermemekti. Bizim istediğimiz ise tamamen galibiyet üzerine bir plandı. Galip gelmek için her şeyi yapmaya çalıştık. Ceza sahasına giriş yüzdemiz, topa sahip olma yüzdemiz, oyunu rakibe kabul ettirme şeklimiz gayet iyiydi ancak bunu skora yansıtamadık. Sonuç itibariyle bu maç bitti. Önümüzdeki maçlarda inşallah oynadığımız oyunu skorla birleştirip sonuçlara yansıtacağız” dedi.

 

1 yorum yapılmış

  • Satılmış keskin23 Haziran 2020 • 14:54

    Hocamın yorumunu okudum nasıl hazırlık yapmış takım gol atacak son vuruşu yapacak oyuncu yok takımda istek yok rakip takımın direnci iyiymiş bunlar bahane onu sen cözecen gol yollarında takımı sıkıntısı cok inşallah rakipler kaybeder mantıgı biz kümede kalırız bizde dişli takımlarla oynayacaz o zaman ne olacak görecez biz boluluyuz takım bizim takım ama iyi oynamıyoruz bu gercek

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.