18/04/2024

GİRİŞİMCİ ADAYLARINA YENİ BİR EĞİTİM DAHA

20 Mart 2014 - 00:00
GİRİŞİMCİ ADAYLARINA YENİ BİR EĞİTİM DAHA

Ticaret ve Sanayi Odası ile Elginkan Vakfı Bolu Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen KOSGEB destekli uygulamalı girişimcilik eğitimlerinden bir yenisi 27 Mart – 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TSO ve Elginkan Vakfı'nın eğitim alanındaki işbirliğine yeni bir uygulamalı girişimcilik eğitimi ile devam ediliyor. KOSGEB destekli olarak gerçekleştirilecek olan uygulamalı girişimcilik eğitimi 27 Mart – 30 Nisan tarihleri arasında, toplam 70 saat süreyle Elginkan Vakfı Bolu MTEM'de yapılacak. Eğitimi tamamlayanlara KOSGEB tarafından katılım belgesi düzenlenecek. Kontenjanın 30 kişi olarak belirlendiği eğitime katılmak isteyenlerin 24 Mart 2014 Pazartesi günü saat 09.00'dan itibaren OSB'de bulunan Elginkan Vakfı Bolu Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde yapılacak kursiyer seçmelerine katılabilecekleri bildirildi.

KOSGEB'in girişimcilik destek programı kapsamında, uygulamalı girişimcilik eğitimi katılım belgesi ile belirlenmiş iş planı kapsamında kendi işini kuran yeni girişimcilere, % 60 destek oranı ile (bayan girişimci adaylarında % 70) işletme kuruluş desteği, kuruluş dönemi makine-teçhizat, ofis donanım ve yazılım desteği ile işletme giderleri desteği başlıklarında toplam 30 bin TL'ye kadar hibe, 70 bin TL'ye kadar da geri ödemeli sabit yatırım desteği veriliyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.