20/04/2024

ÇAĞSU HASTANESİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI

19 Mart 2014 - 00:00
ÇAĞSU HASTANESİ ÇANAKKALE  ŞEHİTLERİNİ ANDI

Özel Çağsu Hastanesinde Çanakkale Şehitleri için anma töreni düzenlendi.Sunulan programda oldukça duygusal anlar yaşandı.Fatma Hatun Hastanesi ve Çağsu Hastanesinin çalışanları için yapılan programda günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Cavit Demir herkes Çanakkale”ye gitmeli o ruhu hissetmeli Çanakkale bizim tarihimiz değerimiz bu günleri yaşamamızı sağlamak için şehit olan tüm şehitlerimizi ve Ulu Önder Atatürk ü saygı sevgi ve minnetle anıyoruz dedi.

Şehitler için okunan duanın ardından Prof. Dr. Nusret Demircan ın anlattığı hikayede Ogünlerde yaşanan büyük mücadelenin önemi vurgulandı. Uzman Doktor Murat Yapıcı da Ulu Önder Atatürk ve askerlerini anlatan konuşmasının ardından okuduğu şiirle programda yerini aldı.

Tiyatro sanatçısı Nuran Arlı'da Çanakkale zaferini anlatan şiirlerle ve coşkulu sunumuyla büyük beğeni topladı. Oldukça zengin içeriği olan programda Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Elif Saçlıoğlu Altıntaş ve öğrencilerinin hazırladığı koroda Çanakkale Destanını anlatan türküler okundu. Öğrencilerin seslendirdiği türkülere tüm salondakiler eşlik ettiler .Program Çağsu Hastanesi sağlık çalışanlarından Ömer Özaslanın sunumuyla renklenirken İstiklal Marşını okuyan Mustafa Çizmecioğlu okulu öğrencilerinden Ahmet Bademci ayakta alkışlandı.

Programa konuk izleyici olarak katılan Kamusen İl başkanı Hüsnü Yaman çok duygulandığını belirterek Çanakkale"nin Kurtuluş Savaşının öneminin anlatılmasının çok anlamlı bulduğunu belirterek Çanakkale tüm milletimizin ortak değeridir. Bugün hepimiz bu vatanda rahatça yaşıyorsak 99 yıl önce bu Vatan için cephelerde savaşan şehit olan atalarımız sayesindedir diyerek bizler bize emanet edilen bu vatanı çocuklarımıza miras bırakırken Çanakkale ruhunu da onlara anlatarak emanet etmeliyiz ki onlarda sahip oldukları büyük değeri bilsinler diyerek programı hazırlayanlara teşekkür etti.

Programın bitişinin ardından Özel Çağsu Hastanesi Yönetim kurulu başkanı Cavit Demir ve Fatma Demir başta Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Elif Saçlıoğlu Altıntaş ve okul öğretmenlerinden Metin Sözkesene teşekkür ederek tüm öğrencileri tek tek tebrik ettiler ve tüm katılımcılara teşekkür ettiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.