28/03/2024

VALİ ÜMİT’TEN ESNAF ZİYARETİ

6 Temmuz 2019 - 09:26
VALİ ÜMİT’TEN ESNAF ZİYARETİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Yukarı Çarşı’da 1804 yılında yapılmış olan ve iş merkezi olarak kullanılan tarihi dokusuyla Bolu’nun güzide mekânlarından biri olan Taşhan’a giderek esnaf ziyaretinde bulundu.

Taşhan esnafını gezerek yaptıkları ticari faaliyetleri ve işleri hakkında bilgiler alan Sayın Valimiz Ahmet Ümit, esnafın muhitlerinde karşılaştıkları sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini de dinledi.

Esnafın, topluma yaygın ve etkin bir şekilde hizmet eden meslek grupları olduğunu ve dolayısıyla toplumun nabzını tuttuğunu belirten Vali Ümit, esnafımızın toplumuzun çok önemli bir kısmını oluşturduğunu, alın terleri ve el emekleri ile insanımıza hizmet ettiklerini vurgulayarak, esnafımızın bir sorunları veya talepleri olması halinde kapılarının her daim açık olduğunu ifade ederek bol ve bereketli kazançlar dileğinde bulundu.

Sayın Valimiz Ahmet Ümit’i işyerlerinde görmekten mutlu olduklarını dile getiren Taşhan esnafı, sıkıntılarını,  şikâyetlerini, mağdur oldukları ya da memnun oldukları konuları ilin en yetkili mülki idare amirine ilk ağızdan iletebilmenin kendilerini de memnun ettiğini söylediler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.