19/04/2024

BOLUSPOR PLAY-OF'UN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

21 Nisan 2019 - 18:06
BOLUSPOR PLAY-OF'UN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Spor Toto 1. Ligin 30’uncu haftasında Boluspor sahasında Gazişehir Gaziantep ile karşılaştı. Yine taraftarından yoksun az sayıda futbol severin takip ettiği maçta ekibimiz ilk yarının son dakikalarında Ümit Kurt’un kafa şutu ile bulduğu golle maçı 1-0 kazanmasını bildi.

Konuk ekip Gazişehir Gaziantep FK’ya şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan kaybı yaşatan Boluspor ilk altı yolunda da önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Boluspor bu sonuçla puanını 46 yaptı ve ilk altı iddiasını ligin bitimine 4 hafta kala sürdürmeyi başardı.

Kırmızı beyazlılar sahaya kalede Gökhan savunmada Matic Fink, Dimov, Ümit Kurt ve Ufuk Budak, önlerinde İshak, orta alanda Bentley ve Guido, kanatlarda Mustafa Durak ve Mutu Güler ileride Özgür Can on biri ile çıktı.  

Maça konuk Gazişehir Gaziantep FK etkili başladı. Karşılaşmanın başında Rydell Poepon’un kenardan gelen ortaya kafa vuruşunda top direkte patladı. BU pozisyondan Boluspor maçta dengeyi sağlarken, sağ kanattan yapılan ortada Özgür Can’ın kafa vuruşu, dönen topta Bentley’in şutu Boluspor’a gol getirmedi.

Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip daha çok sahip olan taraf olsa da Boluspor yakaladığı ani ataklarla Gazişehir kalesinde etkili olmaya çalıştı. Zaman zaman bu pozisyonlarda gole yakın olan ekibimiz maçın ilk devresinin son dakikasında Ümit ile öne geçti. Köşe vuruşunda topa oldukça iyi yükselen Ümit Kurt topu kafa ile filelere göndererek ekibimizin soyunma odasına 1-0 önde gitmesini sağladı.  

İkinci yarıya yine Gaziaşehir Gaziantep Fk etkili başladı. Kenar oyuncularına boş alan bırakmayan ekibimiz yakaladığı kontra ataklarla rakip kalede etkili olsa da skor avantajının elinde bulunduran Boluspor oyunu yarı sahasında kabul etti.  Kaleci Gökhan Değirmenci ile Boluspor savunmasının başarılı oyunu konuk ekibe beraberlik şansını vermezken, konuk ekipte bu devrede Del Valle, Kenan Özer ve Musa Show gibi usta ayaklar kalemizde etkili olmaya çalışsalar da Boluspor savunması yine hata yapmadı.

Boluspor’da teknik direktör Orhan Kaynak Burak Bekaroğlu’nu Mutlu’nun yerine oyuna sokarken, genç oyuncu ön liberoda İshak ile bilrikte savunmaya yardım ederek genç hocanın kritik hamlesi savunmayı biraz daha rahatlattı.

Maçın son bölümlerinde konuk ekip ataklarını sıklaştırsa da ilk iki yolunda rakibine bu şansı vermeyen temsilcimiz play-of için önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu sonuçla Boluspor 46’ya çıkartırken Play-of adına önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.   Boluspor önümüzdeki hafta deplasmanda Play-of yolundaki bir başka rakibi dana Demirspor’a konuk olacak.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.