17/04/2024

SEÇİMLERİN ARDINDAN İLK PAYLAŞIMINI YAPTI

4 Nisan 2019 - 17:10
SEÇİMLERİN ARDINDAN İLK PAYLAŞIMINI YAPTI

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından ilk kez sosyal medyayı kullanan Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Adayı Fatih Metin, Alparslan Türkeş’in ölümünün 22. yılında andı.

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Adayı Fatih Metin, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ilk kez sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Seçimlerde sandık üstünlüğünü açık ara Millet İttifakının CHP’li Bolu Adayı Tanju Özcan’a kaptıran Metin, en son Bolu halkının kararına saygı duyduklarını belirterek rakibi Özcan’ı kutlamış ve görevinde başarılar dilediği mesajını yazılı basın açıklaması ile bildirmişti.

Sosyal medyadaki hesabında ise en son 31 Mart günü paylaşımda bulunan Metin, vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirterek oyunu kullandığını yazmıştı.

Günler sonra ise Metin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Metin bu paylaşımında Cumhur İttifakı ile kader birliği yaptıkları MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Türkeş’i ölüm yıldönümünde andı. Metin paylaşımında “Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’i vefatının 22. Yıl dönümünde saygıyla ve rahmetle yad ediyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.