18/04/2024

BOLU'YA MÜZE VE KÜLTÜR MERKEZLERİ KAZANDIRILACAK

22 Mart 2019 - 13:32
BOLU'YA MÜZE VE KÜLTÜR MERKEZLERİ KAZANDIRILACAK

CHP'Lİ TANJU ÖZCAN SANAYİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, kente bir çok müze ve kültür merkezi kazandıracaklarını açıklayarak, " Amacımız Bolu’ya milyonlarca turistin gelmesini sağlayarak, bu alanda yapılacak yatırımlarla binlerce gencimizin iş bulmasını sağlamak" dedi.

Yaklaşık üç aydır sahada çalışarak seçmenlerinden destek arayan CHP'li Tanju Özcan, kentte bulunan bir restoranda sanayi esnafıyla bir araya geldi. Toplantıya katılan esnaflarla tek tek selamlaşarak tokalaşan Özcan, projelerini anlattı. Bolu’yu Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri haline getireceklerini vurgulayan Özcan, "Bolu’yu turizm şehri yapabilmek için Büyüksu kenarına bölgenin en büyük botanik parkını yapacağız. Köroğlu anıtının altına bölgenin en büyük panoramik parkını yapacağız. Uzay müzesi dahil Bolu’ya bir çok müze ve kültür sanat merkezleri kazandıracağız. Amacımız Bolu’ya milyonlarca turistin gelmesini sağlayarak, bu alanda yapılacak yatırımlarla binlerce gencimizin iş bulmasını sağlamak" diye konuştu.

Bolu'daki yeşil alanları çoğaltacaklarını kaydeden Özcan, şunları söyledi:

"Yeşil alanlarımızın çoğaldığı, yollarımızın kaldırımlarımızın daha bakımlı olduğu, parklarımızın çoğaldığı güzel bir turizm şehri olalım istiyoruz. Hem turizmi hem de sanayisi gelişmiş bir Bolu hayal ediyoruz. Turizm şehri olunca güzel bir şehir olacağız, ciddi bir gelir elde edeceğiz, binlerce insana iş bulacağız”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.