29/03/2024

MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NDEN NEVRUZ TÜRKÜLERİ…

22 Mart 2019 - 13:30
MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NDEN NEVRUZ TÜRKÜLERİ…

BAHARI; ŞARKI, TÜRKÜ VE ŞİiRLE KARŞILADILAR…

Bolu’da nevruz kutlamalarını salona taşıyan İl Millî Eğitim Müdürlüğü, öğretmenlerle birlikte şarkı, türkü ve şiir gecesi düzenledi. Gecede Bolu İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Tepe de söylediği türkülerle salondan alkışı topladı.

Nevruz kutlamaları Bolu’da sadece açık alanda değil, salonlarda da yapıldı. Bolu İl Millî Eğitim Müdürlüğü gün içerisinde derse giren öğretmenlerle akşam Solmaz Ahmet Baysal Öğretmenevinde düzenlenen organizasyonla nevruzu kutladı. 

Dersten Sonra Öğretmen Topluluğu tarafından hazırlanan “Bir Bahar Akşamı” şiir ve türkü gecesinde ise şarkılar, türküler ve şiirler okundu.

Geceye Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe İlçe Milli Eğitim Müdürleri, şube müdürleri, okul müdürleri öğretmenler ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe de gecede “Pencereden Kar Geliyor” ve “Denizde Karartı Var” türkülerini seslendirdi. Tepe okuduğu türkülerle salondan büyük alkış aldı.

Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri Umut Erdem Meresoğlu, Özgür Sevimsoy, Uğur Alim, Elif Kömürel ile öğrencileri Can Helal ve Ali Ilgaz Dülek’ten oluşan orkestra ekibi de gecede şarkı ve türkülere enstrümanlarıyla eşlik etti.

Gece sonunda Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe geceye renk katan eğitim çalışanlarını tebrik etti ve gecenin anısına toplu fotoğraf çekildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.