19/04/2024

İZZET BAYSAL CADDESİ OXFORD CADDESİNİ ANDIRACAK

15 Şubat 2019 - 20:00
İZZET BAYSAL CADDESİ OXFORD CADDESİNİ ANDIRACAK

CHP BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANJU ÖZCAN 59 PROJESİNİ AÇIKLADI

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, yaklaşık iki bin kişinin katıldığı toplantıda 59 projesini açıkladı. CHP'nin gövde gösterisine dönüşen proje tanıtım toplantısında partililer Özcan'ı coşkuyla karşıladı.

31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını hızlandıran CHP'li Özcan, Bolu için hazırladığı projelerini 17 Temmuz Spor Salonu'nda yaklaşık iki bin kişinin katıldığı coşkulu bir törenle açıkladı. Programa çok sayıda CHP'li milletvekilinin yanı sıra CHP İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, parti yöneticileri, belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Spor salonunun tribünleri aday ve proje tanıtım toplantısı için Türk bayraklarıyla donatılırken duvarlara da dev Türk bayrakları ve Ulu Önder Atatürk'ün resimleri asıldı. Seçim şarkıları eşliğinde salona giren Özcan'ı partililer sevgi gösterileriyle karşıladı.

Özcan'ın Bolu Belediye Başkanı AK Parti'li Alaaddin Yılmaz'ın Köroğlu Park ve D-100 kara yolu projelerine farklı bir konsept ile yenilikler eklemesi dikkat çekti. Özcan'ın hazırladığı projeye göre Köroğlu Parkı Bolu'nun en güzel manzaralı panoramik parkı haline getirilerek içerisine Yaşlı Yaşam Merkezi, Uzay Bilim Merkezi ve amfi tiyatro gelecek.

D-100 kara yolunu kapatmayacağını açıklayan Özcan'ın hazırladığı projeye göre bölgenin çehresini değiştirmek için Sanayi ve Gölyüzü kavşaklarına alt geçit, turizm cazibe noktaları, alışveriş mekanları, kafe ve restoranlar yapılarak geniş yaya yolları, yürüyüş ve bisiklet parkurları yapılacak.

Kızılay Otoparkı'na yeni bir konsept proje hazırladıklarını anlatan Özcan, "Kızılay otoparkına 200 araçlık yeraltı otoparkı, spor ve yürüyüş alanları, macera çocuk parkı yapılacak. Bu bölgede bulunan tarihi Kızılay Hamamı'da restore edilerek şehrimize yakışır hale gelecek" dedi.

Büyüksu'ya da botanik parkı yapacağını açıklayan Özcan, " Büyüksu'da sandal ve gondol gezintileri yapılacak. Yürüyüş ve bisiklet parkurları ile botanik park ve su kanalları ile bütünleşen mimarisiyle restoran, kafe gibi sosyal donatılar yer alacak" diye konuştu.

İzzet Baysal Caddesi'ne yeni bir kimlik kazandıracaklarını anlatan Özcan, "İzzet Baysal Caddesi Oxford Caddesi'ni andıracak" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.