19/04/2024

GALERİCİLER SİTESİ’NDE FATİH METİN’E BÜYÜK DESTEK

20 Ocak 2019 - 16:21
GALERİCİLER SİTESİ’NDE FATİH METİN’E BÜYÜK DESTEK

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmalarını kapsamında gittiği Galericiler Sitesi’nde ve Açık Oto Pazarı’nda yoğun ilgi gördü.

31 Mart 2019 yerel seçimleri için çalışmalarına devam eden AK Parti'li Metin, Galericiler Sitesi’ni ve Açık Oto Pazarını dolaştı.Tüm galerileri ve açık oto pazarını dolaşan Metin, esnaflardan ve vatandaşlar büyük destek gördü.

Metin, yoğun ilgi ve destek gördüğü ziyaretlerde İl Başkanı Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve partililerle birlikte dolaşarak, esnaf ve vatandaşlara hayırlı alışverişler ve bol kazançlar diledi.

Esnaf ve vatandaşlara sohbet eden Metin, Bolu’nun 15 yıllık AK Parti Belediyeciliği ile elde ettiği kazanımlarının yeni dönemde de devam etmesini istediğini belirtti.

Soruları da yanıtlayan Metin, esnafların ‘Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nin durumunu sorması üzerine, inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “İnşallah yeni sanayi sitemiz biter bitmez galericiler sitemizi ve açık oto pazarımızı buraya taşıyarak, esnaf ve vatandaşımızı çok daha modern ve uygun ortamlarda buluşturacağız. Ben şimdiden tüm esnafımıza ve Bolu’muza hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.