29/03/2024

“BOLU’YU SEVİYORUM DİYE HASHTAG AÇMIŞ, HADİ ORDAN!...”

14 Ocak 2019 - 11:59
“BOLU’YU SEVİYORUM DİYE HASHTAG AÇMIŞ, HADİ ORDAN!...”

Bolu’da düzenlenen AK Parti ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuşan Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, muhalefet partisinin Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan’ı hedef aldı. Özcan’ın yapılan hizmetlerde engel oluşturduğunu ve tutulan demokrasi nöbetlerine bir kez dahi gelmediğini söyleyen Doğanay, “Şimdi bir de hashtag (#) başlatmış ‘Bolu’yu Seviyorum’ diye… Hadi oradan! Tarlada yüzü olmayanın harman zamanı da yüzü olmaz. O meydanlara 27 gün, bir kez bile gelmeyenler, Belediyenin yaptığı her işi mahkemeye verenler Bolu’yu seviyorum diyemez” diye konuştu.

AK Parti’nin Bolu ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımına yönelik bir otelin toplantı salonunda, kalabalık partililere seslenen Doğanay coşkulu bir konuşma yaptı.

Konuşmasının büyük bölümünde CHP’nin Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’ı hedef alan Doğanay, Özcan’a adeta veryansın etti.

Sözleri sık sık coşkulu tezahüratlarla kesilen Doğanay, 31 Mart’ta tüm belediyeleri alacaklarını söyleyerek aldıkları görevlerden ötürü çocuklarına ve torunlarına anlatacak çok şeyleri olduğunu ifade etti. Doğanay, “Biz bu ülkenin değişimine, dönüşümüne şahitlik ettik” diyerek AK Parti’nin tavrı, rengi ve duruşu olan bir parti olduğunu bunu da liderlerinden öğrendiklerini kaydetti.

“YESİNLER ONUN SEVGİSİNİ!”

Doğanay konuşmasını CHP ve CHP’nin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a gönderdiği sert eleştirilerle sürdürdü. “Biz HDP’lilerle kol kola siyaset yapmadık, biz başıörtülü hanım kardeşlerimiz okula giremezler diye siyaset yapmadık. Biz Selahattin Demirtaş’ı Silivri’de ziyaret edip de oradan Göynük’e gitmedik. Biz su arıtma tesisi yapılırken mahkemelere gitmedik. Biz dün, hal pazarına gidiş kolaylaşsın diye tünel yapılırken kepçelere oturup mahkemelere gitmedik.  15 Temmuz’dan sonra o meydanlarda olmayanlar şimdi bir de hashtag başlatmışlar ‘Bolu’yu Seviyorum’ diye; hadi oradan, hadi oradan!.. Tarlada yüzü olmayanın harman zamanı da yüzü olmaz. O meydanlara 27 gün boyunca tutulan demokrasi nöbetlerine 1 gün dahi gelmeyen, Bolu Belediyesi’nin yaptığı her işi mahkemeye veren ‘Bolu’yu seviyorum’ diyemez. Yesinler onun sevgisini” diye konuştu.

DERDİMİZ İYİ BİR MÜSLÜMAN VE ADAM OLMAK”

Doğanay konuşmasında her partilinin il başkanı, belediye başkanı, milletvekili, genel başkan yardımcısı gibi vasıfları isteyebileceğini bunun normal olduğunu söyleyerek kendilerinin her şeyden önce iyi bir Müslüman ve adam olma derdinde olduklarını ifade etti. “Bolu bizimdir, bizim kalacak” sloganları eşiliğinde konuşmaya devam eden Doğanay sefere çıktıklarını beliretrek her sefere çıkışın ardından seçimle zafer elde ettiklerini belirtti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.