29/03/2024

ÖZCAN BOLUSPOR VE SPOR İLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?

8 Ocak 2019 - 09:09
ÖZCAN BOLUSPOR VE SPOR İLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?

Boluspor camiasının yıllardır süre gelen yeni stadyum talebi yaklaşan yerel seçimlerle ...

Boluspor camiasının yıllardır süre gelen yeni stadyum talebi yaklaşan yerel seçimlerle yeniden yeşerdi. 31 Mart'ta yapılacak olan seçim çalışmalarına başlayan adaylar Fatih Metin ve Tanju Özcan stadyum projelerini açıklamışlardı.

Bu isimlerden CHP Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan Merkez TV'de editörümüz Vedat Özkan'ın hazırlayıp sunduğu Sporun Merkezinde yapmak istedikleri stadyumun görsellerini kamuoyu ile paylaştı. Sponsor destekli bu stadyumun yapılacağını ve mevcut yerine yapmak istediklerini belirten Özcan, yeri konusunda taraftarlarla, Boluspor yönetimi ile ve esnaflarla konuşarak istişare ederek karar verdiklerini belirtti. 

"BOLUSPOR'A AYLIK 500 BİN TL GELİR GETİRECEK"

Programda ayrıca mimarisini çizdikleri stadyumun görsellerini ilk kez kamuoyu ile paylaşan Özcan, stadyuma yapılacak dükkanlar ve çevresine yapılacak butik otelle kırmızı beyazlı takım aylık en az 500 bin TL gelir getirici bir proje hazırladıklarını belirtti. 

Boluspor koleji ile de kırmızı beyazlı ekibe önemli bir projeyi hayata geçirmek istediklerini belirten Özcan Bolu'da spor turizmi için önemli projeler hazırladıklarının altını çizdi. 

İşte o program ve ilk kez kamuoyu ile paylaştıkları yeni stadyum görselleri; 

https://www.facebook.com/merkeztv/videos/932967770242466/

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.