19/03/2024

MİNİKLER PARK BAHÇELERİ DOĞRU KULLANMAYI ÖĞRENİYORLAR

19 Kasım 2018 - 14:28
MİNİKLER PARK BAHÇELERİ DOĞRU KULLANMAYI ÖĞRENİYORLAR

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bolu Belediyesi tarafından imzalanan protokolle uygulanan ...

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bolu Belediyesi tarafından imzalanan protokolle uygulanan “Minikler Parkta” projesiyle anaokul öğrencileri hem park ve bahçelerin doğru kullanımını uygulamalı öğrendiler hem de eğlendiler.
Gönüllü okullar için hazırlanan takvime göre belirlenen saat ve tarihte Bolu Belediyesi’nin Trafik Eğitim Aracı öğrencileri okullarından aldı ve il merkezinde bir parka götürdü. Giderken araç içinde Zabıta görevlilerinden uygulamalı trafik kurallarını da öğrendiler. Gittikleri parklarda parkların doğru kullanımını park ve bahçeler müdürlüğünden gelen görevliden dinlediler.
9 Kasım Cuma günü Solmaz ve Ahmet Baysal Emineana Anaokulu öğrencileri 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda, 12 Kasım Pazartesi Vakıf Hizmetler Birliği Anaokulu öğrencileri Masal Parkı’nda, 13 Kasım Salı Kadriyeana Anaokulu öğrencileri Masal Park’ta proje etkinliklerine katıldılar.
Şu ana kadar 64 öğrenciyle proje etkinlikleri yapıldı.Etkinliklere Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi, Bolu Belediyesi Zabıta görevlileri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlileri katıldı
Proje hava durumunun iyi olduğu tarihlerde diğer okullarla devam edecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.