29/03/2024

12 KASIM DEPREMİ AÇIKLAMASI

11 Kasım 2018 - 16:32
12 KASIM DEPREMİ AÇIKLAMASI

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Düzce'de 12 Kasım ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Düzce'de 12 Kasım 1999'da meydana gelen depremine ilişkin, yaşanan bu acılardan ders çıkarılması, depreme karşı hazırlıklı bir toplum haline gelebilmek için daha hızlı hareket edilmesinin zorunlu olduğunu belirtti.
Doğanay, Bolu'da da kayıplara yol açan Düzce Depremi'nin 19. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, bir kez daha derin bir hüznü ve acıyı yüreklerinde yaşadıklarını ifade etti.

Herkesin geçmişteki acı tecrübeleri unutmadan, üzerine düşeni yerine getirmesi gerektiğini dile getiren Doğanay, şunları kaydetti:
"Yaşanan bu acılardan ders çıkarılması, depreme karşı hazırlıklı bir toplum haline gelebilmek için daha hızlı hareket edilmesi zorunludur. Afetler oluşmadan önce gerekli tedbirlerin alınması gerekir. 'Deprem Öldürmez Bina Öldürür' sözünü asla unutmamalıyız. 12 Kasım Depremi'nin yıl dönümünde güzel Bolu'nun ve tüm ülkemizin bir daha böyle afetlerle karşılaşmamasını temenni ederken, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.