02/05/2024

“HER YIL YAPTIKLARIMIZA DAHA FAZLALARINI EKLEYEREK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

5 Mart 2014 - 00:00
“HER YIL YAPTIKLARIMIZA DAHA FAZLALARINI EKLEYEREK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

İl Genel Meclisi Mart ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Çarşamba günü gerçekleşen oturumunda 2013 yılı İl Özel İdaresi Faaliyet Raporu görüşülürken, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’da toplantıya katılarak, meclis üyelerine bu zamana kadarki gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Mücahit Kutlu başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi Mart ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Çarşamba günü gerçekleşen oturumuna AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'da katıldı.

Toplantıda ilk olarak 2013 yılı İl Özel İdaresi Faaliyet Raporu görüşüldü. Sunum eşliğinde faaliyet raporunu meclis üyelerine aktaran İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, 2014 yılında da bu faaliyetlerin artarak devam etmesi temennisinde bulunurken, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu'da meclis olarak önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Kutlu, "Hedeflerimize baktığımızda, çöp toplamadan, kanalizasyon çalışmalarına, eğitim, sosyal hizmetler çalışmalarına, emniyetten spora kadar yapılan yatırımlara baktığımızda Özel İdare olarak vatandaşların daha rahat yaşayabilmesi adına insana hizmet noktasındaki bütün çerçeveleri çizmiş bulunmaktayız. Her yıl faaliyetlerimizi artırarak her geçen yıl yaptıklarımıza daha fazlalarını ekleyerek çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Yaptığımız çalışmaların meyvelerini de almış durumdayız. Örneğin Gölet sayılarımız 25'den 150'ye çıkmış durumda. İki adet göletlere bakarsanız Sarıalan ve Taşlıyayla Göletleri hakikaten örnek olabilecek yatırımdır. Bu göletler hem içme suyu, hem sulama suyu hem de turizm amaçlı olarak kullanılabilir. İkisinin de bulunduğu yerlere çok artısı var. İnsana hizmet noktasında çıtayı yükselterek bütün hizmetleri yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de bu hizmetler artarak devam edecektir. İl Genel Meclisimizin Kasım ayında yaptığı bütçe çalışmalarında ortaya koyduğu hedeflerin nelere karşılık olduğunu görebiliyoruz" diye konuştu. Konuşmaların ardından Faaliyet Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıya katılan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'da meclis üyelerine hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Gayretlerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür eden Ercoşkun, "TBMM gündemini kapattık. Akabinde yerel seçim gündemiyle beraber Bolu'dayız. Bende sizin toplantınıza katılarak son 5 yıllık süreçte görev yapan, iktidarı ile muhalefeti ile tüm İl Genel Meclis üyelerimizin çalışmaları için teşekkürlerimi sunmak istedim. Hem iktidar partisine hem de muhalefet partisine mensup İl Genel Meclis üyelerimiz gerçekten 5 yıllık süreçte oldukça uyumlu çalışma sergilediler. Oldukça geniş bir coğrafyaya sahibiz. Göynük ilçesinin bir ucundan, Gerede ilçesinin bir ucunu değerlendirdiğimizde aşağı yukarı 250 kilometrelik mesafede 491 köy yaklaşık 1150 mahallede sizlerin yapmış olduğu hizmetlerden vatandaşımızın ne kadar memnun olduğunu görüyoruz. Tabiî ki eksikliklerimiz, imkanlar çerçevesinde yerine getiremediğimiz işler var ama insan hayatı devam ettiği müddetçe bu eksiklikler olacak. Bizlerde gerek İl Genel Meclisi, gerekse diğer kurum ve kuruluşlar marifetiyle bu eksiklikleri gidermeye çalışacağız. Ben bu noktada bu güne kadarki gayretleriniz için hem İl Genel Meclis üyelerimize hem de İl Özel İdaresi çalışanlarımıza başta İl Genel Meclis Başkanımız olmak üzere teşekkür ediyorum. Yeni bir seçim sürecindeyiz. Bugüne kadar emek sarf eden arkadaşlarımızdan aday olanlar var, olmayanlar var, farklı alanlarda hizmete devam edecek arkadaşlarımız var. Önümüzdeki süreçte de tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.