19/04/2024

VALİ ZAHTEROĞULLARI’NA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

4 Mart 2014 - 00:00
VALİ ZAHTEROĞULLARI’NA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Vali Ahmet Zahteroğulları’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Son olarak AK Parti Teşkilatı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Teşkilatı ile İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri Vali Zahteroğullarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Vali Zahteroğulları ilk olarak AK Parti Teşkilatlarını makamında ağırladı. Hayırlı olsun ziyaretine Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları katıldı.

Diğer bir ziyareti ise Bolu Ticaret ve Sanayi Odası gerçekleştirdi. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, TSO Meclis Başkanı Gökhan Yaman ve Kadın Girişimciler Kurulu, Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret ettiler ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bir diğer ziyareti ise İl Jandarma Komutanlığı yetkileri gerçekleştirdi. Ziyarete İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cengiz Yıldız, üst rütbeli komutanlar ve ilçe Jandarma komutanları katıldı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde daha önce Bolu'da görev yapan Vali Zahteroğlulları'nın Bolu'yu tanıdığı için bunun büyük bir şans olduğu ifade edildi ve hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

Ziyarete gelen heyetlere teşekkür eden Vali Zahteroğulları, Bolu'ya yeniden hizmet etme imkanı bulduğu için mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade ederek "İnşallah güzel hizmetler edeceğiz. Allah bizleri mahcup etmesin" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.