19/04/2024

VALİ ZAHTEROĞULLARI’NA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

4 Mart 2014 - 00:00
VALİ ZAHTEROĞULLARI’NA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Hafta başı Bolu’ya gelerek görevine başlayan Vali Ahmet Zahteroğulları bir taraftan kurumlardan brifing alırken diğer taraftan da hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.

Vali Zahteroğlu'na hayırlı olsun ziyaretçilerinden biri de 1997 yılında şehit olan Murat Paçal'ın annesi Durkadın Paçal'dı. Aldığı çiçeği elleri ile Vali Zahteroğulları'na veren eden şehit annesi hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi.

Ziyareti için şehit annesine teşekkür eden Vali Zahteroğulları, "Herkes bu vatan için elinden geldiği kadar bir şey yaparken, sizler evlatlarınızı kaybettiniz. Ruhları şad ve mekanları cennet olsun. Sizler bizlere şehitlerimizin emanetleri ve başımızın tacısınız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Her zaman sizlerin yanında olduğumu belirtmek isterim. Benden bir isteğiniz var mı?" şeklinde konuştu.

MHP teşkilatı da Vali Zahteroğulları'nı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, MHP Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez ile MHP teşkilatı katıldı.

Ziyaretlerinden dolayı MHP İl Teşkilatına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyen Vali Zahteroğulları, Bolu huzurlu bir il olduğundan dolayı rahat bir seçim süreci geçirileceğinin de altını çizdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Necdet Baytok, Müdür Yardımcıları ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluş müdürleri de Vali Ahmet Zahteroğulları'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İl Müdürü Necdet Baytok ve bağlı kuruluş müdürlerinden bilgiler alan Vali Ahmet Zahteroğulları, "Huzurevlerimizde kalan yaşlılarımız ve Yetiştirme yurtlarımızda kalan evlatlarımız bizlere emanet. Onların rahatı için elimizden gelen gayreti göstermemiz lazım. Onların bakımı ile uğraşan bütün arkadaşlarımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum" diyerek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Baytok ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Zahteroğulları'na günün son hayırlı olsun ziyaretini Bolu Çimento Genel Müdürü İbrahim Keretli gerçekleştirdi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Bolu Çimento Genel Müdürü İbrahim Keretli'den Bolu Çimento'nun çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Zahteroğulları, Bolu Çimanto'nun Bolu'nun gelişmesinde için önemli bir istihdama sahip olduğunu belirterek ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.