28/03/2024

EMRE KILINÇ YUVADAN UÇTU

16 Ocak 2017 - 22:01
EMRE KILINÇ YUVADAN UÇTU

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, Boluspor'dan Emre Kılınç ile anlaşmaya vardı.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yaptığı açıklamada, Boluspor'da forma giyen orta saha oyuncusu 22 yaşındaki Emre Kılınç'la 3,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Transfer çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini dile getiren Otyakmaz, "Sivasspor olarak TFF 1. Lig’de kalıcı olmaya niyetimiz yok. Transfer çalışmalarımıza da bu doğrultuda devam ediyoruz. Boluspor'da forma giyen Emre Kılınç'la anlaşmaya vardık. Yeni transferimiz camiamızı hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Bu arada Emre'nin yarın sabah Sivas'a gelerek, takıma katılacağı öğrenildi.

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkcı Emre Kılınç transferi ile ilgili olarak Merkez TV'ye yaptığı açıklamada Emre'nin 900 bin TL karşılığında Sivasspor'a gönderildiğini belirtti. Emre'nin mayıs ayında sözleşmesinin biteceğini yeni sözleşeme imzaya yanaşmadığını dile getirdi.

Kılınç, Sivasspor’dan bu yıl için 400 bin lira kazanacak. Diğer üç yıl içerisinde ilk yılda  900 bin lira, 2 yıl 1 milyon, 3 yıl içinde 1.100 milyon Sivasspor ‘dan para kazanacak .

Başkan Çarıkcı transfer döneminin devam ettiğini bir yada iki oyuncu daha alabileceklerini belirtti. Boluspor teknik direktörü Fuat hoca ile istişare yapacaklarını belirten başkan Çarıkcı bir kaç gün içinde bir iki oyuncuya imza attırabiliriz dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.