29/03/2024

MUSTAFA KAMALAK BOLU’DA BASINLA BULUŞTU

16 Şubat 2014 - 00:00
MUSTAFA KAMALAK BOLU’DA BASINLA BULUŞTU

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Bolu İl Teşkilatının Belediye Başkan Adayı Tanıtım Töreni için Bolu’ya geldi. Tanıtım töreni öncesinde Kamalak Köroğlu Otelde verilen Akşam Yemeğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Yemekten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Türkiye'nin iyi yönetilmediğini ve bu sebeple Anadolu'yu adım adım dolaştıklarını dile getirdi. Kamalak 45 yıllık bir misyonun temsilcileri olduklarını dile getirerek "4 sefer partimiz kapatıldı ama yolumuz değişmedi" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Bolu'da aday tanıtımı programına katıldı. ile Kamalak yaptığı açıklamada "Türkiye iyi yönetilmiyor .Türkiye'miz sürekli bir gerilim ortamına itiliyor . Buda yetmiyormuş gibi yolsuzluklarla da uğraşıyoruz. İşte bu yüzden kapı kapı dolaşıp sizleri bilgilendirmek ve bu gergin ortamdan sizleri kurtarmak için buradayız" dedi.

Kamalak; "Muhalefet duygusuyla Türkiye'nin iyi yönetilmediğini söylemiyoruz. Bizim kimseye hasedimiz de kasetimizde yoktur" dedi.

Kamalak yerel seçimler ve belediyelerle ilgili de konuştu. Kamalak şunları kaydetti: Belediyelerin dosyalarına bakacak olursak 2009 seçimlerinden bu yana 1522 belediye başkanı hakkında cumhuriyet savcıları soruşturma başlatmış. Bunların 600 tanesi Ak Partili Belediye Başkanı,454 tanesi CHP 'li Belediye Başkanı, 232 tanesi de MHP'li Belediye Başkanı hakkında açılmıştır. Bu dosyalarda yolsuzluk rüşvet adam kayırma hepsi var. Her parti neredeyse yolsuzluğa bulaşmış durumda. Sizler çok daha iyilerine layıksınız. Bakın biz yeni bir parti değiliz 45 yıllık bir geleneğin partisiyiz. Biz yolumuzu değiştirmedik, çizgimizde bir değişiklik olmadı. Biz göreve geldiğimizde belediye binalarımızın kapısında "rüşvet alanda verende melundur "yazan tabelalarımız vardı. Bu tabelalarımız 28 Şubat' tan sonra yönetime gelenlerin bakış açısıyla "rüşvet alan da verende memnundur "şekline döndü.

Gezi olayları nedeniyle 8 tane vatandaşımız hayatını kaybetti, buradaki fedakarlıkları dolayısıyla takdir alan 6bin polisimizin yerleri 17 Aralık 'tan sonra değiştirildi. Bakın bu arkadaşlarımız hırsızı yakaladı diye mağdur edilmektedir. Yahu O çelik kasalar havadan yatak odalarına girmedi.

Milli görüş erleri olarak Türkiye'nin her noktasına gidiyoruz .Derdimizi anlatıyoruz . Bu anlaşışı değiştirmek lazım Türkiye'nin kavgaya değil hakkı adaleti kardeşliği sağlamaya ihtiyacı vardır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.