19/04/2024

MASTER ÖĞRENCİLERİNE BİLGİSAYAR

16 Şubat 2014 - 00:00
MASTER ÖĞRENCİLERİNE BİLGİSAYAR

Bolu Belediyesi eğitime yüzde yüz destek sloganıyla yaptığı çalışma kapsamında Bolu Merkez İlçedeki lise ve dengi okullardan mezun olan ve 2013-2014 öğretim döneminde üniversitelerden birine yüksek lisans ve doktora programlarına kayıt yaptırmış 55 öğrenciye dizüstü bilgisayar dağıttı.

Dizüstü bilgisayar dağıtımı için Belediye önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Bolu AK Parti Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Bir üniversite, bir doktora öğrencisinin kendi belediyesi tarafından ödüllendirilmesi memleketimizin hangi noktalara geldiğini göstermektedir" dedi.

2014 yılı Bolu yılı etkinlikleri kapsamında Bolu Belediyesi önünde 2013-2014 öğretim döneminde üniversitelerden birine yüksek lisans ve doktora programlarına kayıt yaptırmış 55 öğrenciye dizüstü bilgisayarları düzenlenen törenle teslim edildi. Törende bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, "Bolu'da herhangi bir liseden mezun olup yükseköğrenim yapan öğrencilere laptop dağıtan tek belediye Bolu Belediyesidir.Yüksek lisans ve doktora yapan öğrencilere ilk defa bu sene laptop veriyoruz. Bütün amacımız ülkemizi emanet edeceğimiz gençliğimizi iyi yetiştirmek onlara eğitim konusunda destek olmaktır. Gençlerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Biz geleceğimiz olan gençlerimizden çok büyük başarılar bekliyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Belediye Başkanımızı bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bu karşılaştığımız tablo beni de çok heyecanlandırdı. Bir üniversite, bir doktora öğrencisinin kendi belediyesi tarafından ödüllendirilmesi memleketimizin hangi noktalara geldiğini göstermektedir. Bu konuda emeği geçen herkese minnettarız. Ülkemizin tanıtımına bu büyük medeniyetin yarınlara taşınmasında gençlerimiz aracılık edecek. Eğitimle teknolojinin birleşmesiyle, hükümetimiz akıllı tahtalarla, bir taraftan laptoplarla dünyada bilgi yarışında önde olmaya çalışıyor. Biz geleceğimiz olan gençlerimizden çok büyük başarılar bekliyoruz. Biz dünyanın ilk 100 üniversitesinde, Türkiye'den beş üniversitenin yer almasını istiyoruz. Memleketimizin yarınları bu güzel ellerde olacak. Sizleri kutluyorum Allah zihin açıklığı versin" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.