18/04/2024

BAŞKAN YILMAZ HASTA VATANDAŞLARI ZİYARET EDEREK SÜMBÜL HEDİYE ETTİ

16 Şubat 2014 - 00:00
BAŞKAN YILMAZ HASTA VATANDAŞLARI ZİYARET EDEREK SÜMBÜL HEDİYE ETTİ

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz seçim gezileri kapsamında İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde hasta vatandaşları ziyaret ederek hastalara sümbül hediye etti.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz seçim gezilerine hızla devam ederken, hasta vatandaşları unutmadı. Başkan Yılmaz, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde hastaları ziyaret ederek sümbül hediye etti.

"Özel hastaneden farkı yok"

Karşılarında Başkan Yılmaz'ı gören bazı hasta vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı. Geçmiş yıllara bakarak kamu hastanelerinin mimari ve hizmet yönünden gelişip güzelleştiğini belirten hasta vatandaşlar,"15-20 yıl önce hastaneler çok kötü durumundaydı. 8-10 kişilik odalarda hijyenik olmayan odalarda insanlar tedavi oluyordu. Şimdi en fazla odalar iki kişilik. Özel hastaneden farkı yok televizyondan , buzdolabına kadar ne istersen var. Yemekler çok güzel çıkıyor. Büyükşehirlerde bile böyle devlet hastanesi yok. Allah sizden hükümetimizden razı olsun. İstikrar sürsün" diye konuştu.

"Sağlık alanında gelişmiş ülkelerden öndeyiz"

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yılmaz, AK Parti iktidarı dönemince sağlık alanında yaşanan gelişmelere dikkat çekti. Yılmaz, "Seçim gezileri kapsamında hastalarımızı ziyaret ettik. 10 yıl önce hasta vatandaşlarımız hastanelerde büyük zorluklar yaşıyorlardı. Şimdi hastanelerde randevu sistemi uygulanıyor kimse mağdur olmadan tedavi olabiliyor. Ziyarette vatandaşlarımız Bolu'da ki sağlık sisteminden memnun ‘Allah sizden razı olsun' diyor. Sağlık alanında gelişmiş ülkelerden öndeyiz. Hastalık her insanın başına gelebilir. Sağlık sistemi istikrarlı yapılar sayesinde düzenli gelişerek devam ediyor. İstikrarlı hükümetler sayesinde vatandaşlarımız huzur ve mutluluk içinde yaşıyor. Hastalarımız kendisine gösterilen ilgiden ve şefkatten memnun. Hastalarımızın memnuniyeti bizi de son derece memnun etti. Daha güzel hizmetleri hep birlikte görürüz inşallah. Hastalarımızla yakından ilgilenen sağlık personelinden ve doktorlarımızdan da Allah razı olsun" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.