20/04/2024

İSTANBULLU HIRSIZA BOLU’DA SUÇÜSTÜ!

11 Şubat 2014 - 00:00
İSTANBULLU HIRSIZA BOLU’DA SUÇÜSTÜ!

İstanbul ilinde Bolu’ya gelerek cep telefonu hırsızlığı yapmak isteyen M.A. isimli sabıkalı hırsız, İzzet Baysal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir mağazadan cep telefonu çalarken suçüstü yakalandı.

İstanbul ilinde cep telefonu hırsızlığı yapmak için Bolu'ya geldiği tespit edilen hırsızlık zanlısı M.A., Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu'nun başarılı ve deneyimli polisleri tarafından takibe alındı. Hırsızlık zanlısı M.A.'nın İzzet Baysal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir telefon mağazasına girdiğini gören sivil ekipler müşteri gibi işyerine girerek, zanlıyı yakın tabibe aldılar.

İşyeri sahibinin bir anlık dalgınlığını fırsat bilen M.A. isimli hırsızlık zanlısı piyasa değeri 2 bin liralık cep telefonunu cebine koyar koymaz, işyerinde bulunan sivil ekipler zanlıyı hemen suçüstü yakalayarak gözaltına aldılar. Bu gelişmeler an be an kamera kayıtlarına da yansıdı.

Cep telefonu hırsızlığı yaparken suçüstü yakalanan ve sorgulanmak üzere Asayiş Şubesi Hırsızlık bürosu'na getirilen M.A.'nın, aynı suçtan çok sayıda sabıkası olduğu belirlendi. İşyerinden hırsızlık suçundan ifadesi alınan zanlı daha sonra Adliye ye sevk edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.