29/03/2024

“BİZDEN NE İSTİYORLARSA DOBRA DOBRA SÖYLÜYORLAR”

6 Şubat 2014 - 00:00
“BİZDEN NE İSTİYORLARSA DOBRA DOBRA SÖYLÜYORLAR”

Daha önce köy olan mahalle olarak Bolu Belediyesi’ne yeni bağlanan Yukarısoku Mahallesi’nde Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz seçim çalışmalarına devam etti. Yukarısoku Mahallesi sakinlerinden bir vatandaş Başkan Yılmaz’ı karşısında görünce mutluluktan gözyaşlarına hakim olamadı.

Yukarısoku Mahallesi'nde Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz seçim çalışmalarına kalabalık bir partili grubu ile devam etti. Vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinleyen Başkan Yılmaz, "Halkımız bizi kucaklıyor. Onlar her zaman içten, samimi. Bizden ne istiyorsa dobra dobra söylüyor "dedi. Mahallesi sakinlerinden bir vatandaş ise Başkan Yılmaz'ı karşısında görünce mutluluktan gözyaşlarına hakim olamadı.

"Her zaman başkanımızın destekçisi olacağız"

Mahalle sakinleri de Başkan Yılmaz'ın çalışmalarını gördüklerini ve aynı çalışmaların yeni dönemde mahallelerine de gelmesi gerektiğini belirterek; "Yapılan bu hizmetleri görmemek için kör olmak gerekir. Başkanımızın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Bizler her zaman başkanımızın destekçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

"Burası modern görünüme kavuşacak"

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz konuşmasında seçim çalışmalarını değerlendirdi ve Bolu'nun göz bebeği Yedigöller Milli Parkı'nın yolunun Yukarısoku Mahallesi'nden geçeceğinin müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, "Bolu'nun en büyük fabrikası olan Arçelik Fabrikası'nda bu mahallemizde bulunmaktadır. Bizim en az hizmet iletebildiğimiz mahallelerimizden bir tanesi daha yeni köyden, mahalle oldu. Buraya bir tane çocuk parkı yaptık. Önümüzdeki dönemde inşallah Yedigöller yolu da buradan geçecek. Köylerin mahalle olmasının ardından her mahalleye eksik kalan parke taşı çalışması önümüzdeki dönemde tamamlanacak. Diğer mahallelerimizde olduğu gibi burası çok farklı bir konuma gelecek. Mahalle sakinlerimizin bize olan güvenini görmek bizi son derece memnun ediyor. Önümüzdeki dönem içinde burası modern görünüme kavuşacak. En az hizmet ettiğimiz köyden yeni mahalle olan yerleşmeler bile Bolu merkezde ve diğer mahallelerimizde yapılan hizmetin buralara geleceğine kanaat getirmişler. Bizim çalıştığımızın farkındalar. Laf üretenlerin yanında, biz iş yapamasak bile yapacağımızın algılanması bizim omuzlarımıza büyük sorumluluk yüklüyor. Mahalle halkımızla beraber burayı çok farklı bir noktaya getireceğiz. Vatandaşımızın inancını onların bize karşı güvenini unutmadan çalışmalarımıza aynı hızla devam edeceğiz" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.