29/03/2024

TSO’DAN YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

5 Şubat 2014 - 00:00
TSO’DAN YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş ve Oda Yönetim Kurulu, İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan İbrahim Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

TSO Başkanı Türker Ateş, Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Lebibe Özçağlar, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Fırat, Hakkı Fidan, Ercan Albayrak ve Melih Yaman'ın katılımlarıyla yapılan ziyarette İlimiz yeni Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu'na, atanmış olduğu görevinde başarı dilekleri iletildi. TSO Başkanı Türker Ateş, "Faaliyet alanlarımız her ne kadar farklı olsa da, hepimiz ortak bir amaç için, Bolumuzun geleceği için çalışıyoruz. Sizlerin bu önemli göreve getirilmiş olmanızı büyük bir memnuniyetle karşıladık. Son derece isabetli bir atama yapılmış durumda. Allah utandırmasın. İlimizin eğitimde çıtasının daha da yükseltilmesi için sizlerin önderliğinde yapılacak çalışma ve projelerin önemi büyük. Çalışmalarınızı sürdürürken ne zaman bir güç veya desteğe gereksinim duyarsanız biz her zaman sizlerin yanında ve destekçisiyiz." ifadelerinde bulundu.

TSO Başkanı Ateş ve Yönetim Kurulu'na ziyaretlerinden ve başarı temennilerinden dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, iş dünyasının önemine dikkat çekerek "Sizin varlığınız bizler için çok önemli. Sizler üretiyor, katma değer ve istihdam sağlıyorsunuz. Vergi ödüyorsunuz. Ekonomik kalkınmanın temel yapıtaşını teşkil ediyorsunuz. Bizler de sizlerin ihtiyaç duyduğu işgücünün yetiştirilmesi için, eğitim kalitemizin ve grafiğimizin daha yukarılara çıkabilmesi için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. İlimize faydalı uğraşlar ve hizmetler sunabilmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.