18/04/2024

Bakan Özlü, arkadaşının oğluna kız istedi

29 Mayıs 2016 - 11:23
Bakan Özlü, arkadaşının oğluna kız istedi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'de, arkadaşı Durmuş Arslan'ın oğlu için "Allah'ın emri, peygamberin kavliyle" diyerek kız istedi.

Özlü, arkadaşı Arslan'ın oğlu Serdar Arslan'a, Yeni Mahalle'de ikamet eden Yusuf Dudak'ın kızı Kübra Dudak'ı isteme merasimine katıldı.

TBMM Aile Bütünlüğünün Korunması Araştırma Komisyonu Başkanı Ayşe Keşir'le birlikte ikram edilen kahveleri içen Bakan Özlü, "İlk defa basının huzurunda kız isteyeceğiz. Gerçekten zor bir şey. Hayatımdaki ilklerden bir tanesi de bu oldu." dedi.

Bakanlık görevine atanmasının ardından seçim bölgesi olan Düzce'yi ilk defa ziyaret ettiğini anlatan Özlü, "Her iki aileyi de yakından tanıyoruz, bilerek ve isteyerek geldik buraya. Dünürler de eski arkadaşlar zaten." ifadelerini kullandı. 

Bakan Özlü, daha sonra "Usuldendir, o meşhur cümleyi ben de söyleyeyim. Allah'ın emri, peygamberin kavli ile kızınızı, oğlumuza istiyoruz. Çocuklarımız inşallah hayırlı bir yuva kurarlar." dedi. 

Milletvekili Keşir ise kendisinin erken evlilik yaptığını belirterek "Gençlerin her zaman evlilik konusunda pratik ve hızlı olmalarından yanayım. Bunu gençlere öneriyorum, bu akşam da bu sebepten dolayı buradayım, çok da mutluyum. Gençler bu işi çok ertelememelidir. Hayırlı işlerde acele etmek lazım. Her iki aileyi de tebrik ediyorum." diye konuştu.

Dudak ailesinden olumlu yanıt alan Özlü, daha sonra gençlerin söz yüzüklerini taktı.

Özlü ve Keşir, daha sonra Yığılca ilçesinde, Levent Yılgın ve Seda Bostan çiftinin düğününe katılarak nikah şahitliği yaptı. AA

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.