19/04/2024

Podyumun Yıldızları Esas 14 Burda’da buluştu

29 Mayıs 2016 - 10:03
Podyumun Yıldızları  Esas 14 Burda’da buluştu

Esas Holding’in yükselen değeri Esas Gayrimenkul’ün geçtiğimiz yıl Bolulular ile buluşturduğu “Esas 14 Burda”; coşkulu bir defile etkinliği gerçekleştirdi. Sevilen radyo programcısı, DJ ve yazar Yasemin Şefik’in performansı ve sunumu ile gerçekleşen defilede; Ayşenur Balcı, Tatiana Tsivikeviç, Elif Ece Uzun, Ece Gürsel, Fatoş Kabasakal, Yeliz Öney ve Arzu Yanardağ gibi ünlü mankenler 20 farklı markanın tasarımlarıyla podyuma çıktı.

Bolu’nun merkezinde, alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de buluşma noktası olan Esas Gayrimenkul yatırımı Esas 14 Burda; ziyaretçilerine özel sürprizleri hayata geçirmeye devam ediyor.

İlkbaharın sona erdiği ve yazın kendini tüm enerjisiyle gösterdiği şu günlerde, Esas 14 Burda Boluluları keyifli bir etkinlikle buluşturdu. 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü, saat 17:00’de gerçekleşen etkinlikte; ADL, Colins, Crispino, Defacto, Derimod, Ekol, Greyder, Hatemoğlu, İpekyol, Journey, Kiğılı, Koton, LCW, Mi, Omca, Penti, Sarar, Süvari, US Polo, Fay Yamaner Mücevher olmak üzere 20 markanın ilkbahar-yaz kombinleri izleyicilerin beğenisine sunuldu. Ayşenur Balcı, Tatiana Tsivikeviç, Elif Ece Uzun, Ece Gürsel, Fatoş Kabasakal, Yeliz Öney, Arzu Yanardağ ve 10 modelin katılımıyla gerçekleşen defilenin sunumunu sevilen radyo programcısı, DJ ve yazar Yasemin Şefik yaptı. Ünlü mankenleri yakından görme fırsatı bulan Bolulular, bol bol fotoğraf çekti. Yasemin Şefik aynı zamanda defile öncesinde gerçekleştirdiği DJ performansıyla seyircilere son derece keyifli anlar yaşattı. Mevlüde ÖZTÜRK

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.